Gå til indhold
NYD FRI FRAGT I HELE VERDEN
SLEEK ATELIER TILBYDER EN EKSKLUSIV KOLLEKTION AF STILFULDE SKJORTER TIL KVINDER, DER ØNSKER AT SKILLE SIG UD MED ELEGANCE OG RAFFINEMENT.VI SÆTTER EN ÆRE I AT SKABE STATEMENT-STYKKER DER IKKE BLOT FØLGER MODEN, MEN SKABER DEN. VI TROR PÅ GARDEROBEFAVORITTER. TIDSLØST DESIGN OG KVALITETSMATERIALER.
MED ET BRÆNDENEDE ØNSKE OM, AT GØRE DET MULIGT FOR ALLE KVINDER AT I KLÆDE SIG EN STILFULD OG CHIC SKJORTE.BAG HVER SKJORTE GEMMER SIG EN HISTORIE, SOM DANNER BAGGRUND FOR DESIGNET. DET ER BÅDE STORE OG MINDRE PERSONLIGHEDER OG LIVSFORÆLLINGER.

MERE END BARE EN SKJORTE

SLEEK atelier har til formål, at designe et udvalg af komfortable skjorter i forskellige stilarter. Missionen er at skabe detaljeorienteret tøj, som gør det nemt at se stilet og chic ud, men uden at have brugt flere tusinde kroner og tid på at finde det rette tøj.

Visionen bag SLEEK er at være det fortrukne valg når det omhandler garderobefavoritter. Hos SLEEK ønsker vi, at alle kvinder skal have mulighed for at iklæde sig en skjorte af højeste kvalitet, men til en fair pris.

Uanset om man foretrækker store ærmer, en åben ryg eller en boyfriend-skæring, bestræber de to founders sig på, at gøre dit hverdagslook endnu mere specielt ved at arbejde med detaljer, linjer og nye mønstre.

En skjorte bør være et statement-stykke, der viser både personlighed og er tidsløs fremfor bare en nødplan på de travle hverdagsmorgener.


SE ALLE SKJORTER HER
Gå til top Top