Gå til indhold
NYD FRI FRAGT I HELE VERDEN

KARLA OPAZO LINDBLAD, FOUNDER OF SLEEK ATELIER

Karla Opazo er en dygtig svensk iværksætter med passion for mode og design. Hun startede sin karriere indenfor Marketing og PR, hvor at hun har etablerede sig som en prominent figur, før hun forfulgte sit drøm om at skabe den perfekte skjorte. 

I samarbejde med den anerkendte svenske designer Viktoria Chan, grundlagde Karla SLEEK Atelier i 2016 med det formål at udfylde et markedsbehov for kvalitetsfulde og stilfulde skjorter til overkommelige priser. Ønsket om at skabe den perfekte skjorte opstod ved, at personligt hverdagsdilemma for Karla, som hun vidste, at hun umuligt kunne være alene om!

Motiveret af hendes kreative instinkter og stræben efter at tilbyde noget unikt, skabte Karla og Viktoria en kollektion af skjorter, der forener klassisk elegance med moderne raffinement. Med skarpe linjer og subtile, men karakteristiske detaljer som bælter, rynker og sløjfer, fremhæver deres designs en tidløs æstetik, der er alsidig og appellerende på tværs af forskellige stilarter og generationer.

Det, der adskiller SLEEK Atelier, er ikke kun de eksemplariske designs, men også de dybe tanker bag hver eneste kollektion. Hver skjorte er navngivet og designet til ære for en kvinde i Karlas eller Viktorias liv, med særlige detaljer, der er skræddersyet til at passe til den individuelle stil, fortælling og behov. Denne personlige tilgang tilføjer en unik dybde til mærket, idet at hver eneste skjorte fortæller sin unikke egen historie.

Når du møder Karla vil du straks mærke hendes passion og drive. Hendes visuelle og æstetiske øje kombineret med hendes mangeårige ekspertise indenfor marketing og kreativ strategi har været afgørende for at forme SLEEK Ateliers identitet og succes. Sammen med Viktorias design ekspertise udgør de to et særligt dynamisk partnerskab, som bringer deres visioner til live med enestående præcision og elegance.

Selvom mærket har fået bred anerkendelse i både Sverige og Danmark, bevarer det stadig en aura af intimitet. Det ses blandt andet ved, at Karlas lejlighed fungerer som et eksklusivt showroom, samt at salget primært foregår gennem deres egen webshop og særligt udvalgte forhandlere.

For Karla er den ultimative tilfredsstillelse at se folk iføre sig og værdsætte deres SLEEK Atelier skjorter. De særlige personlige fortællinger, der appellerer til kvinder i alle aldre og med forskellige livsstile, er en hyldest til Karlas tro på at være den bedste version af sig selv, og at turde skille sig ud. For Karla handler SLEEK Atelier ikke blot om at sælge tøj; det handler om at inspirere kvinder til at føle sig selvsikre og elegant i enhver situation.

Gå til top Top