Gå til indhold
NYD FRI FRAGT I HELE VERDEN

STYLE-WISE

Vi har alle en skjorte. Uanset om vi forbereder os til arbejde, rejse eller en dag med venner, er det et sikkert valg og en tidløs klassiker. Hos SLEEK atelier ser vi det også som en form for udtryk – en måde at vise, hvem du er på en subtil, stilfuld måde. Derfor er vores skjorter tilgængelige i en række forskellige stilarter med fokus på detaljer og kvalitet, så du kan finde den, der passer dig.

Manchet-skjorter, der holder dig skarp

Kvaliteten af vores skjorter vil sikre, at du både føler dig godt tilpas og ser godt ud hele dagen. Syet af 100% premium bomuld og med dobbelt forstærkede kraver og manchetter, vil vores skjorters fremstilling holde dem skarpe og rene hele dagen.

Vi mener, at vores skjorter er summen af mange dele. Derfor søger vi at opretholde vores høje opmærksomhed på detaljer, herunder en høj trådtæthed, der holder dem lette og åndbare samt skræddersyede perlemorsknapper med øget tykkelse og indgraveret med SLEEK ateliers logo.

Selvom vi stræber efter at gøre vores skjorter overkommelige, prioriterer vi kvalitet over lave omkostninger og går aldrig på kompromis med standarderne i vores arbejde. Når du køber en SLEEK atelier skjorte, køber du et produkt, der udstråler kvalitet – selv efter længere tids brug og vask.

Her kan du se vores Anna manchet-skjorte i hvid.

Fejr succes med vores knude-skjorter

Det er vigtigt at se skarp ud på din arbejdsplads, men hos SLEEK atelier tror vi også på at gøre en erklæring på dine fridage. Når du har brug for at slappe af eller fejre succes, er vores knude-skjorter ideelle. De giver en afslappet men skarp mulighed til din tur til stranden eller en aften ude, samtidig med at de er så behagelige, at du ikke engang bemærker, at du har dem på.

Tilgængelige i blå, hvid og nålestriber, kan vores knude-skjorter bruges til enhver lejlighed, du finder passende, og ligesom vores andre produkter, vil deres fantastiske detaljer give dig det ubesværede stilfulde look, vi alle længes efter.

Her kan du se vores Caroline knude-skjorte i blå.

Erklæringsskjorten – En subtil erklæring

Hos SLEEK atelier er enkelhed og subtilitet prioriteter. Vi tror på udtryk gennem detaljer, hvilket er grunden til, at vores skjorter bruger klassiske og tidløse farver og mønstre. I elegante nuancer af hvid, blå og sort, vil de blive bemærket ikke for deres pragt, men for deres kvalitet. Med skræddersyede perlemorsknapper, intrikat vævede tråde og skarpe kraver og manchetter, vil du se skarp ud – hele dagen, hver dag.

Med deres afslappede men klassiske look, kan vores skjorter bruges til enhver lejlighed, og du vil finde dig selv iført dem oftere end ikke, når du er i tvivl om morgenen. De er et sikkert valg, der altid vil udsende en erklæring: At du værdsætter kvalitet, at du vil forblive skarp, og at du ønsker at udtrykke dig selv.

Vi ved, at dette ikke kan gøres med en skjorte, der er mindre end perfekt. Derfor tilbyder vi reparationer, udskiftninger eller refusioner for produkter, der ikke lever op til vores høje standarder. Hvis du modtager en defekt skjorte, så tøv ikke med at kontakte os.

Gå til top Top